Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

58 de angajati ai Lidl au primit oferte de lucru in alte țări

Între 2013 și 2015, un număr de 58 de angajați Lidl au primit oferte de lucru în alte țări în care compania activează, pe care le-au și onorat.
 aboneaza-te
Lidl_Filiale_Weinfelden-005

Din 2013 și până în prezent, Lidl a facilitat detașarea a 58 de angajați, care au avut ocazia de a lucra în țări precum Germania (44), Statele Unite ale Americii (3), Franța (4), Marea Britanie (4), Finlanda (1), Irlanda (1) sau Ungaria (1), în care Lidl activează. Funcțiile ocupate de aceștia au fost atât de specialiști, cât și de manageri, angajații români detașați în străinătate ocupând poziții diverse, printre care și cea de director regional sau director executiv.

„Preocuparea pentru evoluția profesională a angajaților este unul dintre pilonii politicii noastre de Resurse Umane. Într-o piață globală dinamică, angajații Lidl au ocazia de a acumula experiență la nivel internațional”,  a declarat Dl. Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Retailerul german Lidl are, în prezent, printre cele mai mari salarii de pe piața de retail alimentar, respectiv circa 1.400 de lei net pe lună pentru un vânzător din orașele mici și peste 4.000 de lei net pe lună pentru un șef de magazin, conform zf.ro

Lidl pune accent pe pregătirea continuă sau cum arată „Viitorul Șef de Magazin”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii