Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

57 de proiecte de apă şi canal au fost deblocate, în opt luni, de Ministerul Fondurilor Europene

Un număr de 57 de proiecte de apă şi canal au fost deblocate, în opt luni, de Ministerul Fondurilor Europene (MFE), fiind semnate în acelaşi timp proiecte de cercetare în valoare de 23 de milioane de euro, ce vor duce la concretizarea Hub-ului Hidrogenului, informează ministerul de resort, într-un comunicat de presă, transmis AGERPRES.
 aboneaza-te
Marcel Bolos

De pe urma proiectului de 216 milioane de euro, aflat în analiză la Vâlcea, 101.343 de locuitori vor beneficia de servicii de canalizare (28% din populaţia judeţului) şi 64.402 de apă curentă (18%) în cele 39 de unităţi administrativ-teritoriale.

Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, a afirmat pe parcursul vizitei sale în judeţul Vâlcea, că „în aceste prime 8 luni de mandat am deblocat 57 de proiecte dedicate creşterii nivelului de civilizaţie al românilor”.

Datele oficiale arată că, în total, în cadrul programelor finanţate din fondurile europene structurale şi de investiţii, la nivelul judeţului Vâlcea au fost semnate 147 de contracte de finanţare în valoare cumulată de aproximativ 1,6 miliarde de lei, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii