Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Casa de expediții IB Cargo estimează o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro în 2016

În 2015, casa de expediții IB Cargo, ce operează pe toate căile de transport, a înregistrat o creștere cu 31% a cifrei de afaceri, iar pe 2016 vizează o sumă de  20 de milioane de euro.
 aboneaza-te
Cătălin Putineanu, Managing Partner IB Cargo

Exporturile și piețele de automotive, agricultură sau fashion au făcut în 2015 pași importanți în procesul de maturizare, iar efectele au fost resimțite și în industria de freight forwarding (expeditori care nu dețin echipamentele), în care activează și IB Cargo. Cea mai mare evoluție înregistrată de compania de expediții a avut loc în perioada 2014 -2015, când firma a înregistrat o creștere de 31%.

Conform reprezentanților companiei, creștera s-a datorat și lansării celor două servicii de transport premium: „On Board Courier”, respectiv „Full Charter”, ce presupun personalizarea serviciului de transport, cum ar fi, de exemplu, timpi mai scurți de expediere (24 de ore). Cu un portofoliu de peste 2.000 de clienți, IB Cargo a asigurat în 2015 importul a aproape 46.000 de tone de mărfuri și exportul a peste 17.000 de tone.

Datorită specificului de freight forwarding, IB Cargo promite servicii cu soluțiile cele mai potrivite pentru clienți, după cum declară Cătălin Putineanu, Managing Partner IB Cargo: „Suntem aproape de clienți, le oferim soluția, nu doar transportul. Asta ne diferențiază de deținătorul de echipamente”, care, după părerea sa, este condiționat să aibă o cantitate anume de marfă.

Casa de expediții estimează o creșterea cifrei de afaceri în 2016, în special datorită dezvoltării accelarate a comerțului electronic în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii