Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Lideri |
|

500.000 de dolari pentru tinerii antreprenori sub 30 de ani

Forbes lansează două competiții pentru tinerii antreprenori sub 30 de ani care vor să schimbe lumea. Știi pe cineva care ar trebui să se aplice?
Ashton Kutcher

Forbes este pentru al doilea an consecutiv alături de Ashton Kutcher și Guy Oseary, partenerii fondatori ai Sound Ventures și Rough Draft Ventures (susținut de General Catalyst), pentru a găzdui competiția mondială  ,,Change The World”, ce are premii totale de 500.000 de dolari. Competiția se adresează antreprenorilor sub 30 de ani care au idei de afaceri distruptive și scalabile. Evenimentul se va desfășura în cadrul celui de-al patrulea summit anual al Forbes 30 sub 30,  pe 1-4 octombrie, în Boston. 

„Suntem încântați să colaborăm din nou cu Sound Ventures și Rough Draft Ventures pentru a găsi cei mai buni antreprenori din lume”, a declarat Randall Lane, editor al revistei Forbes.

 

“Iubim această competiție, deoarece credem atât de mult în antreprenorii care încearcă să schimbe fundamental industriile și să creeze o lumea mai bună, mai inteligentă și mai eficientă”, spune Ashton Kutcher, partener fondator al Sound Ventures. 

Summit-ul Forbes Under 30 este locul în care se învață, se creează legături, colaborări, recrutări, și unde au loc un schimb de idei despre viitor. Summit-ul va reuni  peste 6.000 de tineri antreprenori și jucători de top din lume, dar și 200 de speakeri de clasă mondială.

“Acest parteneriat cu Forbes și General Catalyst creează o platformă importantă pentru schimbare și inovare”, a declarat Guy Oseary, partener fondator al Sound Ventures.

 

“Rough Draft Ventures este încântat să susțină pentru al doilea an consecutiv concursul tinerilor fondatori sub 30, ca parte a competiției”, a declarat Peter Boyce, II, director la General Catalyst și co-fondator la Rough Draft Ventures. „Suntem dornici să întâlnim fondatorii din spatele acestor inițiative de top, în această toamnă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii