Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

5 startup-uri au primit finanțări totale de peste 200.000 de euro la How to Web MVP Academy

Patru startup-uri au fost admise în programe de accelerare cunoscute la nivel global, după absolvirea How to Web MVP Academy.
MVP

Din cele 14 startup-uri locale din domeniul tehnologiei care au participat la prima ediție a programului de pre-accelerare How to Web MVP Academy,patru au obținut programe de accelerare, iar cinci au primit finanțare. Printre cele cinci startup-uri care au primit finanțare se numără Axosuits, getFitter Inc., Qalendra, Lifebox și Pocketo.

Axosuits este un startup care dezvoltă exoscheleți medicali. A primit finanțare în urma participării la program și se pregătește să testeze noile produse. A câștigat premiul pentru cel mai bun startup în cadrul programului de mentorat Startup Spotlight, dar și finala în Get in the Ring Romania.

Un alt startup câștigător este getFitter Inc., o aplicație care oferă antrenamente personalizate utilizatorilor. Echipa a obținut finanțare și a fost acceptată în cel mai apreciat program de accelerare din SUA din domeniul sănătății.

De finanțare și programe de accelerare au mai beneficiat și Qalendra, un motor de căutare specializat în călătorii platforma Lifebox, unde utilizatorii își pot crea albume foto private, dar și Pocketo, o platformă de dezvoltare pentru dispozitive purtabile.

Programul de pre-accelerare How to Web MVP Academy a fost organizat pentru prima oară în perioada 2 iunie – 22 iulie 2014 la TechHub București. În cele șapte săptămâni, echipelor li s-a oferit coaching, au beneficiat de 3500 de ore de mentorat și au participat la workshop-uri, unde le-au fost introduse noțiunile esențiale de business. La cea de-a doua ediție a programului de pre-accelerare How to Web MVP Academy se pot înscrie echipe ce dezvoltă produse inovatare în domeniul tehnologiei începând cu luna februarie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii