Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bani și Investiţii |
|

5 mil. franci elveţieni disponibili ca granturi pentru ONG-uri

Suma este disponibilă pentru proiecte din domeniul social şi protecţiei mediului, în cadrul rundei a doua din Fondul Tematic pentru Participarea Societăţii Civile.
 aboneaza-te
infografic_social.jpg

5 milioane de franci elveţieni sunt disponibili pentru proiecte din domeniul social şi protecţiei mediului. Obiectivul programului este consolidarea organizaţiilor societăţii civile din România şi susţinerea participării lor active în procesul formulării de politici. Este încurajată, de asemenea, promovarea activităţilor ONG-urilor dedicate protecţiei mediului şi furnizarii de servicii sociale.

Consorţiul format din KEK-CDC Consultants (www.kek.ch), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.fdsc.ro) şi Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro), în calitate de Organism Intermediar Elveţian pentru administrare, a lansat runda a doua de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri a Fondului Tematic pentru Participarea Societăţii Civile.

Pot depune cereri de finanţare organizaţii neguvernamentale şi nonprofit, înfiinţate legal şi cu sediul in Romania. Partenerii eligibili vor fi organizaţiile neguvernamentale şi nonprofit din Romania şi Elvetia, universităţi sau alte instituţii de educaţie sau institute de cercetare, cu profil nonprofit, autorităţi publice locale şi centrale, instituţii/agentii publice, servicii guvernamentale deconcentrate de la nivel local, unitati administrativ-teritoriale.

Proiectele câştigătoare vor fi stabilite în urma unui proces de selecţie, iar fondurile vor fi distribuite sub forma a două tipuri de granturi: granturi mici, intre 10.000 CHF si 75.000 CHF si granturi mari, cuprinse intre 75.001 CHF si 250.000 CHF disponibile doar în cadrul Componentei Social.

Cererile de finanţare pot fi înscrise pe platformahttp://www.finantare.fdsc.ro/linii-de-finantare până pe 19 martie 2015.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii