Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

5 to go înlocuiește paiele de plastic cu paie comestibile și biodegradabile

Lanțul de cafenele 5 to go marchează o nouă premieră în România prin introducerea în locații a paielor comestibile pentru băuturile reci. Pentru băuturile calde, paiele de plastic vor fi înlocuite tot de la 1 iulie cu paie biodegradabile și compostabile.
Paie comestibile_5 to go

Inițiativa 5 to go face parte dintr-un plan de business construit pentru următorii 5 ani care vizează utilizarea exclusivă de materiale din surse sustenabile și regenerabile.

Potrivit co-fondatorului 5 to go, Radu Savopol, „paiele comestibile sunt aduse în parteneriat cu un brand cu o filosofie puternică în spate de salvare a planetei prin acțiuni mici, dar semnificative”.

Paiele comestibile sunt pe bază de zahăr și sunt disponibile în 5 variante – cu aromă de ciocolată, de căpșuni, de măr, de lime și fără aromă și se vor oferi la întreaga gamă de băuturi reci, precum limonadă, smoothie, frappe, ice coffee. Ele încep să se dizolve în băutură după o oră și nu schimbă cu nimic proprietățile băuturilor reci.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 150 de locații, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea mai accesată franciză din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii