Cautare
, Contributor

Forbes Kids |
|

A 5-a ediție a Taberei de Creație și Dezvoltare Personală prin Coaching

Copii intre 8 și 12 ani continua drumul IMPREUNA SPRE INFINIT! Taberele Creative Coaching Camps by Clay Play Ceramica au ajuns la Editia a 5-a și se desfășoară în perioada 25-30 august 2018.  
Clay_Play_Tabara_Coaching_2018_August

Pensiunea Piatra Craiului 3* – Plaiul Foii

O tabara cum alta nu-i! Si va puteti convinge doar daca veniti cu noi!

Taberele Creative Coaching Camp imbina doua elemente esentiale pentru dezvoltarea si devenirea copiilor nostri si ai vostri.

Este vorba despre activitatile creative, din pacate de multe ori lasate pe ultimul loc si activitatile de Coaching, care sunt aproape inexistente in Romania.

Intre 25 si 30 august 2018 mergem din nou in Plaiul Foii, la Adi si Anca, de la Pensiunea Piatra Craiului. De data aceasta ne vom bucura de 6 zile si mai speciale, pentru ca, in curtea mai mult decat generoasa a coltului nostru de Rai, vom aseza frumusel corturile si vom petrece 2, 3, sau 4 nopti sub covorul de stele ce se intinde deasupra noastra.

Si ne vom antrena pentru ca in viata noastra sa inlaturam barierele mintii si sa cream, pas cu pas, cea mai buna varianta a noastra, intr-o lume in care nici macar cerul nu este limita!

In activitatile de coaching ne vom concentra pe:

* Descoperirea a ceea ce este cu adevarat important pentru noi acum si cum putem corela aceste VALORI actuale in contextul de invatare la care suntem implicati zi de zi – scoala

* Influenta mediul/anturajului/societatii asupra actiunilor si valorilor

noastre

* Tipul de invatare al fiecaruia dintre noi si cum putem sa obtinem maximum de eficienta in activitatile de invatare

* Elemente de self-coaching pentru a intelege ce anume ne motiveaza/demotiveaza in activitatyile de invatare

Pe langa cei doi traineri, Gabriela Hobeanu si Ana Maria Ilie, vom avea ca profesori lutul, culorile, pensulele, emotiile si tiparele noastre comportamentale.

Mai multe detalii pe www.gokid.ro.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii