Cautare
, Contributor

Forbes.com

Educatie |
|

5% din vânzările Homelux din luna septembrie vor merge către Spitalul Marie Curie, pentru copiii care nu pot ajunge la școală

„Am gândit această campanie pentru că ne pasă de viitorul acestei țări, ne pasă de copiii care din anumite motive nu se pot bucura de începutul școlii, fiind spitalizați și îmi doresc ca această donație să sprijine Spitalul Marie Curie în eforturile lor de a le oferi copiilor cele mai bune tratamente în condiții decente de spitalizare. Campania « Donăm împreună 5% către Spitalul Marie Curie » este  un îndemn la solidaritate,  prin care clienții Homelux  pot participa, fără un efort financiar suplimentar, la o acțiune de responsabilitate civică. Homelux a pregătit o gamă de produse pentru camerele școlarilor, birouri, biblioteci, rafturi, cutii depozitare, etc. astfel încât clienții care cumpără aceste produse, practic contribuie la susținerea financiară a Spitalului de copii Marie Curie din București. Împreună  putem să facem lucrurile mai bune, să creăm un viitor mai bun pentru copii noștri!”, a punctat într-un comunicat remis la redacție Omer Susli – proprietar și CEO Homelux (proprietar al marcii Praktiker România).

Campania « Donăm împreună 5% către Spitalul Marie Curie » se desfășoară în perioada 04 septembrie – 01 octombrie 2020 în magazinele Homelux din Ploiești, Focșani și București, dar și pe platforma online Homelux.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii