FacebookTwitterLinkedIn

Alegerea unei destinații de vacanță spectaculoase devine o provocare tot mai mare în fiecare an. Cu siguranță, odată cu începerea sezonului de concedii, fiecare persoană se gândește să se răsfețe cu un sejur binemeritat într-una dintre cele mai luxoase locații ale lumii. 

Majoritatea turiștilor vor să aibă parte de relaxare, servicii de calitate și peisaje de vis atunci când merg în vacanță, iar unii dintre ei chiar își stabilesc din timp bugetul pentru o călătorie de 5 stele. Alături sw ofertele early-booking, iată câteva dintre locurile considerate un adevărat paradis spre care îți poți îndrepta atenția:

Insula Creta, Grecia

Te gândești care sunt cele mai frumoase insule în Grecia? Fără îndoială, Creta ocupă un loc fruntaș, mai ales că ascunde și o bijuterie a turismului elen, respectiv stațiunea Elounda. Creta este cea mai mare insulă din vechea Eladă, așa că aici ai posibilitatea de a descoperi o mulțime de resorturi de lux, servicii VIP și plaje de o frumusețe inedită. 

În cazul în care te atrage experiența unui sejur în bungalow-uri de 5 stele, atunci Fodele Beach & Water Park Holiday Resort reprezintă o alegere potrivită pentru tine pentru o vacanță în Creta, iar dacă preferi să petreci clipe de neuitat aproape de malul mării optează pentru Albatros Spa & Resort Hotel.

Insula Rhodos, Grecia

Insula Rhodos este de departe una dintre destinațiile exotice și de lux pe care trebuie să o vizitezi în concediul tău! Cu prețuri atractive pentru toate buzunarele și cu resorturi ce îți pun la dispoziție toate facilitățile de 5 stele pe care le meriți, cu siguranță nu vei regreta că ai ales această stațiune!

În fiecare zi este o altă aventură, vizitează plajele minunate, vegetația tropicală, obiectivele turistice inedite precum Strada Cavalerilor, Valea Fluturilor sau Valea celor Șapte Izvoare, sau chiar răsfață-te la piscină sau la centrul SPA al resortului în care ești cazat!

Insulele Maldive

Hoteluri de lux și servicii exclusiviste vei găsi și în insulele Maldive, o destinație fascinantă aflată în mijlocul Oceanului Indian. În afară de a sta la soare și a te scălda în apele turcoaz, aici poți descoperi și lumea din adâncuri sau poți practica diferite sporturi nautice. 

De asemenea, ai posibilitatea de a vizita insulele nelocuite, dar care găzduiesc locuri amenajate în care te vei delecta cu mâncăruri delicioase și sunetele minunate ale unor instrumente muzicale pitorești menite să atragă delfinii.

 

Antalya, Turcia

Antalya este cunoscută și drept Vegas-ul turcesc, datorită tuturor hotelurilor și restaurantelor de lux din zona Lara. Vei rămâne impresionat de frumusețea locurilor, da și de amabilitatea localnicilor care sunt gata să te ajute ori de câte ori ai nevoie! Rezervă-ți biletele early-booking în Antalya și bucură-te de plaje întinse și de experiențe noi!

Hurghada, Egipt

Hurghada nu doar că oferă unele dintre cele mai luxury centre de cazare pentru concediul tău, ci îți pune la dispoziție una dintre Cele 7 Minuni ale Lumii. La doar câțiva km de mers cu mașina, vei putea vizita capitala Cairo, Piramidele din Giza, Sfinxul, dar și alte atracții antice și extrem de îndrăgite în prezent. Vizitează-le pe toate, apoi bucură-te de clipele de răsfăț și relaxare la centrul SPA al hotelurilor din Hurghada.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai este o stațiune de lux, cu resorturi hoteliere incredibile, ce oferă numeroase facilități: de la piscină interioară la sală de fitness, centru spa, saună și chiar plaje private. Printre cele mai îndrăgite hoteluri sunt: Crowne Plaza, Golden Sands, Hilton Dubai Creek sau Intercontinental. 

Pentru o experiență autentică, nu trebuie să închei sejurul în Dubai fără a vizita punctele centrale de interes: Burj Khalifa, Fântâna din Dubai, Palm Jumeirah (unde se află majoritatea resorturilor de lux), sau plimbările în deșert.

Astfel de destinații extraordinare ar trebui bifate de orice turist măcar o dată în viață. Litoralul este o ispită ce răsare adesea în planurile estivale ale românilor, destinațiile montane sunt îndrăgite de toți turiștii, iar dacă vrei să îmbini plăcutul cu relaxarea și condițiile de cazare de lux, atunci nu ezita să încerci cel puțin una dintre stațiunile recomandate!