Cautare
, Fashion Editor

"Fashion is like eating. You shoudn't stick with the same menu." Kenzo Takada www.codenoir-style.com

ForbesLife |
|

4Blocks si Nașul berlinez vin în România 

Limonadă rece, patiserii arăbești și un fundal sonor cu influențe rap - ieri seară a avut loc la Point premiera și proiecția primului episod al serialului german 4 Blocks în prezența actorului principal Kida Khodr Ramadan.
Screen Shot 2017-04-28 at 16.40.18

Considerat alternativa germană a cunoscutul serial italian Gomorrah, 4 Blocks aduce o abordare realistă a vieții lui Ali «Toni» Hamady, caidul cartierului periferic Neukölln din Berlin.

Ali Hamady (Kida Khodr Ramadan) dorește să părăsească Neukölln în care de ani de zile este capul organizației criminale, pentru a-și câștiga legal traiul în domeniul imobiliar. Lucrurile se complică și Ali va fi forțat să-și schimbe planurile când cumnatul său Latif este arestat de poliție.

Scenariul prezintă lucrurile din interiorul familiei clanului Hamady într-un mod autentic și departe de clișeele posibile ale genului cinematografic. Alegerea unui casting credibil a fost esențială, Ramadan a trăit în cartierul  în care este situată povestea serialului, iar Veysel Gelin, interpretul fratelui său Abbas, este un cunoscut cântăreț german de rap.

Adrenalină, dialoguri dure și un montaj realist, 4Blocks este mai apropiat de ritmul unui videoclip de rap decât cel al unui film stilizat cu gangsteri.

Producătorii serialului, Max Widemann și Quirin Berg, au câștigat în 2007 Oscarul pentru cel mai bun film străin «The Life of Others ».

Dacă vă plac aventurile adevărate cu mafioți și muzică rap (piesa oficială este deja un succes în Germania), atunci nu ratați 4Blocks care va fi difuzat în România din 8 Mai de postul de televiziune TNT.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii