Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Cariere |
|

4,7 milioane de euro din consultanță

Rezultatele sunt un semn că angajatorii au reluat investițiile în angajații-cheie.

Grupul Ascendis, specializat în training și consultanță în domeniul dezvoltării profesionale, a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri cumulată de 4,7 milioane de euro, în creștere cu 30% față de anul anterior și cel mai bun rezultat din istoria companiei. Această creștere a venit pe fondul intensificării cererii de programe de training personalizate după nevoile companiilor- client, dar și a câștigării de cotă de piață, potrivit datelor Ascendis.

În total consultanții au oferit 2.600 de zile de training pentru mai mult de 24.000 de cursanți. „Pe fondul contextului economic favorabil, angajatorii au reluat investițiile în angajații-cheie. Indiferent dacă vorbim despre programe integrate de training, centre de evaluare și dezvoltare, optimizare de procese, cursuri de limbi străine, conferințe sau teambuilding-uri, un lucru este cert: nu se mai organizează programe de dezvoltare care să nu aibă în spate obiective clare de business”, a declarat Andrei Goșu, directorul general al ASCENDIS.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii