Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

45% din acțiunile SoftOne Technologies au fost preluate de un grup internațional de investitori

Un grup internațional de investitori achiziționează 45% din acțiunile SoftOne Technologies, achiziție ce susține dezvoltarea companiei pe piața din Grecia. Pentru subsidiara din România, compania urmărește atingerea unei cifre de afaceri de 5 milioane de euro până în anul 2025.  
Panos Martinis, CEO SoftOne

“În 2021, Softone va avea o cifră de afaceri cu 50% mai mare decât în 2020, iar anul acesta numărul de clienți ai companiei s-a dublat comparativ cu anul trecut”, au declarat reprezentanții companiei, pentru Forbes România.

SoftOne Group, membru al grupului de investiții Olympia, anunță alăturarea lui Marco Veremis și a unui grup internațional de investitori în frunte cu Franck Cohen în consiliul de administrație al companiei. 

„Suntem mândri de această investiție pentru că reprezintă o recunoaștere a succesului comercial și a strategiei de produs SoftOne din partea investitorilor consacrați în industria tehnologiei. Marco Veremis, Franck Cohen, împreună cu Antonis Kyriazis, Olympia Group și noii investitori sunt cei mai potriviți parteneri pentru a ne susține strategia de dezvoltare, astfel încât să ne promovăm cu succes soluțiile inovatoare în toate statele în care activăm și pe piața internațională. Echipa SoftOne devine din ce în ce mai puternică, lucru care ne va ajuta cu siguranță să ne menținem și pe viitor poziția de lider din industria software”, a susținut Panos Martinis, CEO SoftOne Group (foto). 

Ceilalți doi investitori ai SoftOne Group, respectiv Olympia Group și Antonis Kyriazis își păstrează acțiunile în cadrul companiei și pozițiile în consiliul de administrație. 

„Îmbrățișăm o nouă etapă în evoluția SoftOne Group. Mulțumim fondatorilor pentru contribuția lor în a ajuta SoftOne să devină una dintre companiile de top în domeniul tehnologiei, precum și pentru suportul oferit în tranziția către această nouă etapă. Suntem de asemenea entuziasmați să dezvoltăm un parteneriat fructuos, pe termen lung, cu noii investitori. În prezent, prioritatea noastră este să creăm perspective de dezvoltare din ce în ce mai puternice și să ne menținem poziția de lider pe piață”, a declarat Președintele Executiv SoftOne, Antonis Kyriazis.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii