Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

40% din Bucureşti Mall şi Plaza România, în curs de renovare

Bucureşti Mall şi Plaza românia, cele două mall-uri administrate de Anchor Grup, trec printr-o perioadă de remodernizare.
plaza romania

Principala provocare a acestei remodernizări este realizarea unor lucrări extinse de renovare, fără a întrerupe sau perturba semnificativ activitatea comercială a celor două centre, spun reprezentanţii companiei. Potrivit acestora, în acest moment, 90% din suprafaţa închiriabilă a celor doua centre, Bucureşti Mall şi Plaza România, este contractată şi agreată.

Noul design al celor două centre comerciale este rezultatul unui parteneriat cu Altoon Partners, o firma de arhitectură de renume, cu sediul in Los Angeles. Renovarea constă în lucrări de structură de mare anvergură, în reconfigurarea spaţiilor de retail şi în implementarea unui design contemporan atractiv al faţadelor şi finisajelor interioare.

“Pieţele de real estate şi de retail se schimbă permanent, la fel cum se întamplă şi cu aşteptările clienţilor noştri. Retaileri precum Massimo Dutti, Koton, DS Damat, Time Out, Tom Tailor sau Moa au deschis recent noi magazine în centrele noastre comerciale. De asemenea, branduri precum Ben Sherman, Subway, LC Waikiki, Ecco, Tekzen, CCC, Brioche Dorée, Kahve Dünyası se vor alătura în curând proiectelor noastre. Până în prezent, 90% din suprafaţa închiriabilă a celor două centre, Bucureşti Mall şi Plaza România, este contractată şi agreata. In viitorul apropiat, noi mărci comerciale vor consolida brandul şi mixul nostru de chiriaşi şi totodată vor extinde gama de oferte în materie de fashion, servicii, gastronomie şi lifestyle”, a spus Yurdaer Kahraman, Global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding, compania care deţine Anchor Grup.

Parte din Fiba Holding, Anchor Grup este prezent in Romania din 1997. Compania a devenit unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata imobiliara locala prin portofoliul considerabil de proiecte de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Anchor Grup detine Bucuresti Mall si Plaza Romania -, primele centre comerciale moderne din Romania, Movieplex – cinematograful cu 11 sali din Plaza Romania, Anchor Plaza –  cladirea de birouri de clasa A integrata cu proiectul comercial Plaza Romania, precum si InCity Residences – un ansamblu de locuinte de mare succes dezvoltat in Bucuresti. Anchor Grup continua dezvoltarea de proiecte de mari dimensiuni, in prezent lucrandu-se la finalizarea proiectului Metropol Office Building care este situat in partea de vest a Bucurestiului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii