Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

40 de magazine noi în Sun Plaza, din 2018

Mallul din sudul Bucureștiului va trece în perioada următoare printr-un proces de reconfigurare și extindere.
 aboneaza-te
Sun Plaza_small res

La șase ani de la inaugurare, Sun Plaza Shopping Center se pregătește de un proces de reconfigurare care ”va îmbunătăți în mod considerabil mixul de chiriași și numărul de magazine”, potrivit reprezentanților centrului comercial. Principalele lucrări vizează o suparafață totală de 11.000 de metri pătrați. și vor conduce la crearea a 40 de magazine noi.

Transformarea Sun Plaza va începe în primul trimestru al anului curent, urmând a fi finalizată în primul trimestru al anului 2018. Lucrările de reconfigurare și extindere, concepute de echipa de arhitecți și ingineri din cadrul ATP Vienna și coordonate de Optim Project Management, vor viza renovarea și reamenajarea unei părți considerabile a mallului.

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza, centru comercial situat în zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită totală de aproximativ 200.000 de metri pătrați este administrat de CBRE România și deținut de S IMMO AG.
În Sun Plaza sunt în momentul de față 140 magazine, inclusiv spații de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pistă de bowling, centre destinate copiilor, precum și un food court cu o capacitate de 1.200 de locuri. Principalii chiriași-ancoră sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebetei și Flanco.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii