Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

4 gadget-uri care îți fac viața mai frumoasă și mai ușoară

Cea mai nouă găselniţă de care m-am îndrăgostit poartă două nume: LYFE și FLYTE. Cu un sistem care levitează, permiţându-ţi fie să îţi cultivi plantele preferate, fie să creezi o miniinstalaţie de lumini care sfidează gravitaţia, LYFE și FLYTE sunt extraordinare. Și mai sunt câteva gadget-uri utile și interesante pe care vă invit să le descoperiți!
dccd0f92f8aba1f2ca2225c5a406372b

Mai exact, LYFE Planter constă într-un ghiveci care se deplasează pe o bază de stejar prin levitaţie magnetică. Conceput să se rotească ușor în timp ce stă suspendat, LYFE Planter beneficiază de o rotaţie constantă, potrivită mai ales pentru plantele aeriene, care se hrănesc cu substanţele nutritive absorbite de frunze din aer.

FLYTE Light este proiectat în Suedia, pe aceeași bază din lemn de stejar, cenușă și finisaje de lemn de nuc. Folosind LED-uri eficiente energetic, evaluate la aproximativ 50.000 de ore, Flyte promite lumină spectaculoasă, 12 ore pe zi timp de 11 ani!

Vinci 2.0-World’s First Standalone Smart Wireless Headphones

S-au creat primele căști wireless de sine stătătoare din lume! Echipa Inspero din New York a reinventat căștile sport, pentru care nu ai nevoie de niciun device extern.

Cu un design elegant, Vinci devine cel mai ambiţios proiect de căști inteligente standalone, cu procesor Quad-Core ARM Cortex A-7 și WiFi, conectivitate 3G și Bluetooth. Poţi solicita ca Vinci să efectueze un apel, să trimită un mesaj text, să îţi amintească un eveniment sau să-ţi dea indicaţii de direcţie.

În plus, sunt căștile perfecte pentru orice tip de antrenament, pentru că nu ai nevoie de telefon!

Nora

Să presupunem că aveţi un prieten care sforăie. Și tocmai pentru acest prieten, un grup de americani din San Francisco a inventat-o pe Nora.

Adică prima soluţie inteligentă și noninvazivă împotriva sforăitului, proiectată special pentru a opri acest zgomot, înainte ca prietenul vostru să-și trezească, de exemplu, vecinii.

Cu Nora, se renunţă la toate soluţiile chinuitoare antisforăit și, prin simpla așezare a dispozitivului sub pernă, prietenul în cauză se poate bucura de un somn odihnitor. Cât despre capitolul design și eficienţă, Nora primește toate punctele.

Fitbit Versa

Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat până în prezent de Fitbit și vine cu funcţionalităţi precum monitorizarea activităţilor fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn (cea mai utilă aplicaţie în opinia mea), antrenamente video și acces rapid în contul Deezer.

Autonomia mare a bateriei (pe testate, aproape patru zile) și noua platformă pentru monitorizarea sănătăţii feminine fac din Versa un instrument pe cât de cool, pe atât de util. Fitbit Versa este și un produs versatil, putând fi purtat în orice moment al zilei.

Cu o formă elegantă și o mulţime de accesorii și curele (din silicon, din piele, textile sau din oţel inoxidabil), Versa se încadrează de minune pe orice încheietură, oricât de subţire!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii