Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

4 ceasuri de lux pentru Valentine’s Day

Încrustrate cu diamante sau rubine, din piele de crocodil sau din satin roșu, rezistente la apă și în ediții limitate, ceasurile Valentine’s Day 2018 propun daruri de colecție.
jaquet-droz-petite-heure-minute-cuprite-watches-news

1. Varianta propusă de casa orologieră Breguet, pentru cadoul de Valentine’s, este un ceas feminin, colorat într-un roz prăfuit. Cu un diametru de 30 de mm, 53 de safire roz, 13 diamante, un indicator al fazelor lunii și un calibru 537L, ceasul este rezistent până la 30 de metri adâncime și confecționat din aur alb de 18 carate și fabricat într-o colecție de doar 14 piese. Prețul pornește de la 31.300 de dolari.

Breguet Valentine’s Day Classique Phase de Lune Dame

 

2. Harry Winston propune Ocean Valentine’s Day, un ceas care adună pe cadran 152 de diamante și 57 pe carcasa ceasornicului, catarama se închide cu 42 de diamante, iar inima din jurul orei șase este formată din 12 safire și 8 rubine. Colecția însumează 14 piese, prețul pornind de la 62.900 de dolari.

Harry Winston Ocean Valentine’s Day Automatic

 

3. Franck Muller Vanguard V38 Heart Skeleton. Cele șapte inimi din interiorul cadranului creează din ceas o piesă simbol pentru sărbătoarea Valentine’s Day. Ceasul este construit să reziste până la 30 de metri adâncime, cureaua este altcătuită din piele de crocodil, iar prețul începe de la 20.800 de dolari pentru varianta din oțel inoxidabil sau 26.800 de dolari pentru aur alb sau roz.

Franck Muller Vanguard V38 Heart Skeleton

 

4. Culoarea ceasului Jaquet Droz „Petite Heure Minute Cuprite” descoperă, în mod subtil, potrivirea sa cu Ziua Îndrăgostiților. Cadranul este alcătuit din cuprit, un mineral extras din Mexic, având o culoare de roșu intens. În dreptul orei 12, pe un alt cadran mic, din sidef, sunt poziționate minutarul și secundarul. Carcasa este fixată cu 232 de diamante, iar cureaua este din satin roșu. Colecția cuprinde 28 de piese, pornind de la 32.600 de dolari.

Jaquet Droz „Petite Heure Minute Cuprite”

 

Sursa: forbes.com

Citește și Pomellato – Jocul dragostei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii