Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

4 accesorii în care orice bărbat ar trebui să investească pentru garderoba sa

De foarte multe ori, accesoriile vestimentare pot fi mai importante decât hainele din garderobă. Hainele se pot uza de la purtat și spălat, luciul pantofilor se va duce, măsurile se vor schimba cu timpul, odată cu acumularea kilogramelor în plus sau în urma unor luni de regim, în timp ce accesoriile vor rezista mai mult timp și vor fi de fiecare data elemente definitorii pentru stilul tău vestimentar.
shutterstock_161206940

Astfel, este mai important să știi cât să investești în accesorii și cât în haine, pentru a te putea adapta rapid indiferent de context.

4 accesorii în care orice bărbat ar trebui să investească pentru garderoba sa

1. O curea elegantă

O curea de piele este obligatorie pentru orice garderobă, mai ales dacă ai un loc de muncă la birou, unde obișnuiești să să mergi aproape zilnic la cămașă sau sacou. Dincolo de calitate, este important să alegi o curea cu față dublă, pe negru și maroniu. Astfel, cu o singură investiție, vei putea fi mai flexibil când vei avea nevoie de o curea care să se potrivească hainelor tale. Un sfat pe care ar trebui să îl iei în calcul atunci când îți vei alege cureaua este să nu mergi pe o mărime fixă pentru talia ta actuală, mai ales atunci când îți propui să te bucuri ani de zile de noua investiție.

2. Un ceas

Un alt accesoriu important în care ar trebui să investești mai multă atenție, dar și resurse este un ceas de calitate. Acesta îți va aduce o notă puternică de personalitate în modul în care te prezinți, iar un studiu publicat de National Institute of Health din Statele Unite ale Americii chiar a asociat obiceiul de a purta în mod regulat un ceas la mână cu un grad mai ridicat de conștiinciozitate. În plus, un astfel de accesoriu nu se va demoda niciodată, reprezentând o investiție de care te poți bucura pe termen lung.

3. Ochelarii de soare

Deși poți găsi o pereche de ochelari de soare în orice benzinărie sau hypermarket, un astfel de accesoriu vestimentar ar trebui ales cu grijă. Dincolo de aspectul lor, ochelarii de soare au o importanță aparte și în privința vederii tale. Lentilele ieftine îți pot afecta vederea, din cauza lipsei de protecție împotriva razelor ultraviolete și a deformării ușoare a imaginii din fața ta, așa cum avertizează și American Optometric Association.

4. O geantă

Pentru destui bărbați, o zi activă nu înseamnă doar muncă și acasă. Pot exista deplasări până la clienți și dimineți începute cu o oră și jumătate de activitate fizică la sală, iar pentru toate acestea vei avea nevoie de haine de schimb la tine și o trusă de igienă personală pentru o prospețime pe întreaga durată a zilei. Atunci când încerci să îmbini utilul cu plăcutul într-o singură zi, trebuie să te asiguri că te poți adapta rapid noului context, iar astfel o geantă de piele potrivită atât pentru hainele de sală, cât și pentru mediul de lucru, ar putea fi foarte utilă.

Pentru orice garderobă, accesoriile vestimentare pot fi la fel de importante ca hainele, însă atunci când le alegi inteligent, nu vei mai avea nevoie să le schimbi la un interval regulat de timp. Caută de fiecare dată să alegi culori care se potrivesc cu stilul general în care te îmbraci, iar astfel îți vei proteja mai bine și bugetul lunar.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii