Cautare
, Contributor

Travel |
|

3TS Capital intră în acţionariatul firmei care operează Vola.ro printr-o investiţie de 5 milioane de euro

Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România, împreună cu FRU.pl care operează pe piața din Polonia, au primit o investiție de 5 milioane euro, menită să contribuie la dezvoltarea tehnologică și expansiunea internațională a firmei.
Daniel_Truica.jpg

Tranzacția a fost încheiată luna aceasta între Interactive Travel Holdings (ITH) – acționarul majoritar al Vola.ro și FRU.pl, afacerea similară de pe piața din Polonia – și investitorul 3TS Capital Partners.

„Suntem încântați să trecem la o nouă etapă de dezvoltare a Vola.ro prin atragerea unui investitor de calibrul 3TS. Intenționam să folosim investiția pentru a continua dezvoltarea platformei tehnologice, pentru a ne consolida poziția pe piață prin accelerarea investițiilor în marketing și pentru a analiza oportunități pe alte piețe”, a declarat Daniel Truică, Managing Partner și fondator Vola.ro.

Vola.ro este prezentă de opt ani pe piața din România, iar, în 2014 ,a înregistrat o cifră de afaceri de 122.3 milioane de lei.

„Intenționăm să continuăm dezvoltarea și promovarea produsului nostru de city break-uri, unde vedem un mare potențial de creștere. Tehnologia pe care se bazează city break-urile (pachete dinamice formate din bilet de avion, hotel și asigurare medicală) este unică pe piață. Este deja produsul nostru cu cea mai mare creștere procentuală, însă vrem să-l transformăm într-o linie de business la fel de mare ca biletele de avion.” , a mai declarat Daniel Truică.

Zbigniew Łapiński, care a coordonat investiția din partea 3TS a declarat: “Suntem impresionați de echipa de aici și de focusul lor pe tehnlogie și dezvoltarea de produse cu valoare adăugată. Suntem încântați să devenim parteneri și să putem să ajutăm compania să își întărească poziția în piața actuală și dincolo de aceasta. Domeniul OTA rămâne foarte fragmentat în Europa Centrală și de Est, dar cu ajutorul nostru sperăm să joace un rol în consolidarea pieței din regiune”.

Pentru a asigura planurile de expansiune și dezvoltare preconizate, Vola.ro își va mări echipa cu câteva zeci de persoane, în special în zona de IT căutând programatori care să ajute la proiectele atât pentru site-ul din România, cât și cel din Polonia.

Pe lângă Vola.ro, printre investițiile 3TS în România se mai numără: Elefant, InternetCorp sau Centrul Medical Unirea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii