Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

3,3 milioane de lei pentru un centru de tratament în Covasna

shutterstock_161272931.jpg
In Covasna s-a inaugurat o bază de tratament, ca parte din programul de reabilitare a băilor tradiţionale de apă minerală aflate pe domeniul public.

O bază de tratament a fost inaugurată la Vâlcele, judeţul Covasna, în urma unei investiţii de 3,3 milioane de lei. Lucrările au început acum şapte ani şi au presupus construirea unei clădiri de băi calde, amenajarea unui parc şi a unor locuri de parcare şi pavilioane de odihnă.

Construcţia bazei de tratament de la Vâlcele face parte din proiectul "Drumul Apelor Minerale", care urmăreşte reabilitarea băilor tradiţionale de apă minerală aflate pe domeniul public în judeţului Covasna şi reintroducerea acestora în circuitul turistic, potrivit Mediafax.

Din cei 3,35 de milioane de lei, 1,58 milioane de lei au fost asiguraţi din fonduri PHARE, peste 520.000 lei din fonduri guvernamentale, 602.000 lei a reprezentat cofinanţarea din bugetul local al comunei Vâlcele, iar CJ a alocat peste 630.000 lei, potrivit declaraţiilor Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamaş Şandor.

Vezi aici ce investiţii s-au mai făcut în turismul balnear

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii