FacebookTwitterLinkedIn

GECAD Group consiliază Smart Bill în luarea deciziilor strategice începând cu anul 2013, însă inițiativa aceasta va susține creșterea, dezvoltarea companiei și intrarea pe noi piețe emergente, după cum declară Radu Georgescu, partener fondator GECAD Group.

„În evoluația Smart Bill urmează o perioadă de creștere semnificativă, motiv pentru care îi vom susține în mod activ, având în vedere profesionalismul și curajul demonstrat în ultimii ani în asumarea unor decizii de business importante”, menționează, de asemenea, Radu Georgescu (foto).

Radu Georgescu, GECAD Group: A fi inovatori nu este suficient

Lansat în 2007 de către Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățână (foto de la stânga la dreapta), Smart Bill este cel mai utilizat program de facturare și gestiune contabilă din România, folosit de peste 33.000 de clienți ce emit un milion de facturi lunar. Prin intermediul acestuia se facturează peste două miliarde de euro anual.

smartbill_DSC_2973.jpg

Sistemul Smart Bill este accesibil și în cloud, oferind acces permanent și independent de locație către mai mulți utilizatori simultan, aceștia având posibilitatea de a emite facturi, chitanțe, avize și proforme în mai puțin de 30 de secunde. De asemenea, platforma permite operarea sa de pe dispozitive mobile (telefoane performante și tablete) și interconectarea cu alte aplicații.

Vezi și: Românii care au pariat pe piața smartwatch-urilor

Filozofia de investiții a GECAD Group se bazează pe susținerea companiilor cu potențial mare de creștere ce au capacitatea de a inova și de a fi prezente pe piețe noi.