Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Antreprenorul anului cu cel mai mare potențial de creștere

Cristi Badea, membrul generației Forbes 30 sub 30 din 2013, și co-fondatorul MavenHut, a primit titlul "Emerging Entrepreneur Of The Year", în cadrul Competiţiei naţionale EY Entrepreneur Of The Year.
Cristi Badea Emerging Entrepreneur Of The YEar

Cristi Badea, Elvis Apostol și Bobby Voicu au fondat compania dezvoltatoare de jocuri online MavenHut, în urmă cu patru ani, timp în care compania a avut o evoluție spectaculoasă, jocurile lansate atrăgând peste 15 milioane de utilizatori la nivel mondial. Cel mai cunoscut joc dezvoltat de Mavenhut este Solitaire Arena, primul joc de Solitaire care poate fi jucat împotriva unui adversar, cu milioane de utilizatori la nivel global.

În trecut, Mavenhut a fost acceptată în acceleratorul Startup Bootcamp Dublin, apoi a primit o finanțare de jumătate de milion de euro din partea fondului de investiții SOS Ventures.

Află cine este marele câştigător al competiţiei naţionale EY Entrepreneur Of The Year, care va concura pentru titlul World Entrepreneur Of The Year în finala competiţiei de la nivel mondial.

Locurile doi și trei din categoria Emerging Entrepreneur Of The Year au fost ocupate de Simona Baciu (Transylvania College) și Daniel Truică (Vola.ro).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii