Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

30 de morți în tragedia de la clubul Colectiv. Premierul spune că numărul decedaților ar putea crește

Bilanțul morților din tragedia de la clubul Colectiv a ajuns la 30, iar Victor Ponta a declarat că este posibil ca numărul acestora spă se dubleze, informează Mediafax.

Încă o victimă a incendiului de la clubul Colectiv, o tânără de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu ajungând la 30, după ce duminică dimineața, alte două tinere victime ale incendiului de la clubul Colectiv și-au pierdut viața la spital.

Premierul Victor Ponta a declarat că în următoarea perioadă, numărăul persoanelor care își pierd viața ar putea crește: „În urma discuţiilor a reieşit că numărul deceselor este posibil să crească, chiar să se dubleze”, a spus Ponta, la finalul unor discuţii cu vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apărării, Mircea Duşă, ministrul Sănătăţii, Nicu Bănicioiu, secretarul de stat, Raed Arafat, şeful Clinicii de Chirugie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, şi directorul Spitalului Militar Central, Florentina Ioniţă-Radu.

Premierul a susţinut că autorităţile au medicamentaţia şi aparatura necesară tratării acestor pacienţi, iar dacă este nevoie de fonduri suplimentare, Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului le poate asigura, informează Mediafax.

„Acum depinde numai de cât de puternic este organismul fiecărei persoane în parte şi de Dumnezeu”, a mai spus Ponta.

Cadrele medicale au declarat că în prezent, 29 dintre persoanele rănite au rămas neidentificate.

CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN ULTIMII DOI ANI. CINE SUNT ACȚIONARII CLUBULUI ÎN CARE S-A PRODUS INCENDIUL DE VINERI SEARĂ ȘI CE MĂSURI AU LUAT AUTORITĂȚILE ÎN URMA TRAGEDIEI

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii