Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

30.304 locuri de muncă vacante la nivel național. În ce domenii se pot angaja românii

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.852), lucrător comercial (1.626), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (964), muncitor necalificat în industria confecţiilor (929), paznic (837), ucenic (818), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (803), manipulant mărfuri (802), confecţioner-asamblor articole din textile (686), vânzător (677).

Din cele 30.304 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.399 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc), 16.830 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă la ora 7:00 AM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii