Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

2Parale: De Black Friday, valoarea tranzacțiilor online a fost cu 43% mai mare decât în perioada similară a anului trecut

Rețeaua de afiliere 2Parale, parte a companiei 2Performant Network, a înregistrat peste 42.000 de tranzacții online în valoare de 15,5 miilioane de lei.
Black Friday

Numărul tranzacțiilor realizate prin intermediul platformei 2Parale a crescut cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut. Vineri, în prima zi de Black Friday, numărul mediu de vânzări online a fost de 1.206 tranzacții pe oră.

„Anul acesta, în ziua de Black Friday, am generat pe oră cu 11% mai multe tranzacții online decât am generat, în medie, zilnic, în tot restul anului”, a declarat Dorin Voerescu, CEO al 2Performant Network.

Referitor la valoarea tranzacțiilor online realizate prin 2Parale, a fost cu 43% mai ridicată față de perioada similară a anului precedent. Astfel, românii au cheltuit online cu aproximativ 4,7 milioane de lei mai mult decât în primele trei zile de Black Friday ale anului trecut. 11,5 milioane de lei au fost tranzacționate doar vineri, vând valoarea vânzărilor online a crescut cu 48 deprocente față de Black Friday 2014. Totodată, valoarea comisioanelor obținute de afiliații companiei a crescut cu 35% față de campania de reduceri desfășurată anul trecut.

Cele mai comandate produse au fost cele din categoriile IT&C, cărți și materiale didactice.

PAYU: VALOAREA COMENZILOR DE BLACK FRIDAY A FOST DE 2,5 MAI MARE DECÂT ÎN PERIOADA SIMILARĂ A ANULUI TRECUT

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii