Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

273.000 de euro au fost strânși în campania umanitară #VremOm pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Moreni

Campania #VremOm, demarată de asociația „LaPrimulBebe”, fondată de Atena Boca, dus la strângerea a 273.000 de euro care vor fi donați pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Moreni.
20190529_082006_0000

Timp de 6 zile, pe perioada campaniei umanitare 9.000 de mame din 20 de orașe din țară s-au implicat în 9.100 de licitații. Acestea au fost sprijinite de 31 de persoane publice, printre care Horațiu Mălăele, Antonia, Horia Tecău, Oana Pellea, Horia Brenciu, Ana Maria Brânză etc., care au oferit pentru licitație diverse obiecte, acces la evenimente, cursuri sau timp.

„În șase zile de campanie mamele comunității „LaPrimulBebe” au încercat să strângă suma de 195.000 de euro pentru a reface Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Moreni, acolo unde am găsit un tânăr doctor ce și-a dedicat viața micuților pacienți ce nu au norocul să se fi născut într-un oraș mare. Renovarea secției înseamnă parte electrică, băi, refăcut pereți și zugrăvit aproape 1.000 de metri pătrați. Cu suma pe care am strâns-o însă, 273.000 de euro, o putem dota și cu aparatură medicală atât de necesară. De șase ani momentele campaniilor sunt momente în care descoperim o mulțime de oameni faini, oameni pentru care și alături de care merită să rămâi și să construiești. Nu salvăm noi România toată, dar unim oameni, schimbăm și salvăm vieți. Mulțumim fiecărei mame care a ales să se implice în locul ridicatului din umeri și al indiferenței, care a ales să liciteze și să lase în campania noastră nu doar bani sau obiecte, ci și o mică parte din suflet. Mulțumim fiecărei persoane publice care a ales să se alăture cauzei noastre și să dea din timpul ei”, a declarat Atena Boca, fondatoarea „LaPrimulBebe” și singura româncă aleasă de Facebook să facă parte din programul Facebook Community Leadership.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii