Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

27 septembrie – Ziua mondială a turismului

Ziua mondială a turismului este marcată, în fiecare an, la 27 septembrie, de către 159 de ţări, şase membri asociaţi şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) - agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), notează Agerpres.
Sunny,Resort,Beach,With,Palm,Tree,At,The,Coast,Shore

UNWTO a stabilit ca tema Zilei mondiale a turismului 2021 să se concentreze asupra turismului pentru o creştere incluzivă (“Tourism for Inclusive Growth”), fiind „o oportunitate de a privi dincolo de statisticile din turism şi de a recunoaşte că, în spatele fiecărui număr, există o persoană”.

Sărbătoarea oficială din acest an va fi găzduită de Coasta de Fildeş, celebrând capacitatea turismului de a stimula dezvoltarea incluzivă şi rolul pe care îl joacă în promovarea respectului, generând în acelaşi timp oportunităţi pentru multe milioane de turişti şi angajaţi în turism din întreaga lume, notează Agerpres.

Sărbătorirea acestei zile internaţionale are loc într-un moment de criză sanitară mondială, în al doilea an de pandemie, iar majoritatea ţărilor din întreaga lume percep turismul ca pe un factor de stimulare a redresării economice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii