Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

25 de exemplare din platină în noua ediție limitată Chopard L.U.C Perpetual T

Să fie calendarul perpetuu, tourbillon-ul produs in-house, cadranul din aur finisat cu jocul hipnotic al unor raze de soare sau rezerva de mers uriașă? Greu de spus motivul exact pentru care L.U.C Perpetual T este un ceas cu totul ieșit din comun. Cert e că modelul va fi produs într-o ediție limitată de doar 25 de exemplare, într-o carcasă din platină.
Chopard-L.U.C-Perpetual-T-in-Platinum-Limited-25-pieces-Perpetuelle-611x1000

Proaspăt intrat în cea mai prestigioasă linie a producătorului Chopard – L.U.C – , Perpetual T e un ceas a cărui calitate a fost confirmată prin gravarea Poincon de Geneve, unul dintre cele mai importante indicatoare din industria elvețiană de ceasuri.

Dincolo de asta, ceasul mai are o mulțime de motive pentru a fi comparat cu o adevărată operă de artă. Primul impact începe de la cadranul extrem de lizibil în ciuda aglomerării de informații.

Cu o fereastră de dată supradimensionată în dreptul orei XII, calendarul perpetuu mai poate indica ziua săptămânii, momentul zi/noapte (în dreptul orei 9), sau anii bisecți (în dreptul orei 3). Imaginea e completată de un secundar periferic, suprapus peste tourbillonul construit integral de Chopard.

Senzația de ceas prietenos cu utilizatorul se continuă și în interiorul carcasei. Mecanismul cu armare manuală al L.U. Chopard Perpetual T poate funcționa fără întoarcere timp de 9 zile datorită sistemului de barileți Quattro. Mecanismul a fost finisat manual cu jocul „Cotes de Geneve“ și este certificat COSC pentru precizia dovedită în cadrul testelor de laborator.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii