Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Uncategorized |
|

Paramount Channel a intrat în măsurarea de audiență din România

Paramount Channel, televiziunea de filme a Viacom care a anunțat recent distribuția prin intermediul RCS & RDS, a intrat de la 1 iunie 2014 și în măsurătoarea de audiență efectuată de ARMA (Asociația Română pentru Măsurarea Audiențelor), informează Media Expres. Măsurătoarea este folosită de televiziuni pentru vânzarea de publicitate pe piața din România.
Paramount.jpg

Paramount este o televiziune care este distribuită pentru cablu și satelit de Tematic Cable și pentru vânzarea de publicitate figurează în portofoliul agenției Thematic Channels, alături de celelalte televiziuni ale Viacom care au distribuție pe piața din România și vând publicitate locală: Comedy Central Extra și VH1.

O a patra televiziune a Viacom din România, MTV, este reprezentată pentru distribuție, marketing și vânzarea de publicitate de către Pro TV SA.

Ascensiunea Paramount în România a început în primăvara acestui an, când televiziunea de filme a fost lansată aproape simultan în mai multe țări din Centrul și Estul Europei, inclusiv în Ungaria și Rusia.

Ultima evoluție în materie de distribuție pentru Paramount pe piața locală este intrarea în distribuție, din luna iunie 2014, pe Digi – satelit. Niciunul din ceilalți operatori semnificativi – Romtelecom, UPC și AKTA nu distribuie încă Paramount.

Paramount Channel este o televiziune de filme distribuită contra unei taxe pe abonat prin cablu, satelit și IPTV, ce folosește arhiva Paramount Pictures – probabil cel mai celebru studio de producție din SUA – cât și filme europene și filme ale altor studiouri, inclusiv NBC Universal. Televiziunea difuzează de asemenea filmări din spatele scenei, în exclusivitate, și interviuri cu actori și regizori.

Paramount Channel face parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., iar operațiunile pentru piața din România sunt coordonate de biroul VIMN de la Budapesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii