Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Imobiliare |
|

În 2019 rețeaua de birouri RE/MAX a înregistrat o creștere de peste 50%

Rețeaua locală de birouri imobiliare francizate RE/MAX a încheiat anul 2019 cu peste 50 de birouri francizate și peste 450 de membri.
 aboneaza-te
Razvan Cuc- Presedinte REMAX Romania

În 2019, birourile RE/MAX România au înregistrat o evoluție de peste 40% a numărului de tranzacții imobiliare, comparativ cu anul precedent, cu o valoare totală de peste 150 milioane de euro. Dintre acestea, 64% au fost reprezentate de vânzări, iar 36% de închirieri.

„Afacerile RE/MAX au continuat să crească și anul trecut în acord cu strategia noastră de expansiune, iar pentru anul în curs suntem la fel de optimiști. Mizând în continuare pe dezvoltarea rețelei în parametrii stabiliți, precum și pe tendințele pozitive ale pieței, estimăm o creștere de circa 35% a cifrei de afaceri până la finele anului”, a declarat Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România.

Cea mai mare tranzacție din 2019 a fost în valoare de 2,8 milioane de euro și a avut loc în Capitală. Vânzarea unui teren de 2,8 milioane de euro, urmată de vânzarea unui teren în Brașov, care s-a ridicat la o valoare de aproape 2,3 milioane de euro.

În 2019 aproximativ 84% dintre tranzacții s-au înregistrat pe segmentul rezidențial, 8% în segmentul office & comercial, 4% terenuri, iar circa 4% au fost pe industrial, hoteluri sau proprietăți speciale.

În topul orașelor cu cele mai multe tranzacții realizate de birourile RE/MAX se situează București, care au surclasat anul trecut, după o perioadă de trei ani, birourile din Cluj-Napoca. De altfel, Clujul nu se regăsește nici în top 3 anul trecut, clasamentul fiind completat de Sibiu și Brașov.

Pentru anul curent RE/MAX România vizează atingerea unei cifre de afaceri de peste 6,1 milioane de euro din comisioanele realizate.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, 50 de francize și peste 450 de membri. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii