FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, compania își propune ca, prin soluțiile sale enterprise, să susțină companiile în procesul de transformare digitală și să contribuie la modernizarea sectorului public. CA a operat pe piața din România sub forma unui model go-to-market indirect, colaborând strâns cu companii IT partenere, iar în prezent își consolidează operațiunile locale prin extinderea echipei, luându-și astfel angajamentul de a-și susține partenerii cheie în dezvoltarea afacerilor.

Pe piața din România, compania se focusează pe următoarele verticale: servicii financiare, telecom, sectorul public, utilități, companii de dezvoltare software.

Citește și: UPS va folosi drone pentru livrări: „Curierii sunt interfața companiei și asta nu se va schimba”

CA Technologies oferă soluții ce acoperă întreg ciclul de viață al aplicațiilor, pentru a sprijini transformarea digitală a companiilor – de la planificarea și monitorizarea proceselor, la dezvoltarea aplicațiilor și managementul operațiunilor, cu cel mai înalt nivel de securitate încorporat în fiecare etapă.

Odată cu numirea lui Dan Tudor în funcția de Business Development Manager pentru sectorul public, CA SEE își propune să își extindă poziția existentă pe piață, prin promovarea soluțiilor companiei în cadrul organizațiilor publice din România, alături de partenerii săi prezenți.

„Organizațiile, indiferent de dimensiune, trec prin schimbări esențiale, odată ce economia digitală creează noi modele de business și deschide calea către noi oportunități de creștere. Sectorul public nu este izolat de acești factori și trece, de asemenea, prin același proces de transformare ca cel din mediul privat, instituțiile migrând către poziția de organizații digitale, susținute de soluții software”, declară Dan Tudor.

Citește și: Afacerile Lenovo s-au confruntat cu provocări în al treilea trimestru fiscal al anului trecut

În ultimii doi ani, CA Technologies a anunțat mai multe achiziții strategice, printre care Blazemeter, IDMLogic and Automic, care contribuie la dezvoltarea capabilităților soluțiilor din portofoliu.