FacebookTwitterLinkedIn

Proiectul are în spate o platformă online, www.100defaptebune.ro, pe care pot fi găsite mai multe informații despre ideea de la care s-a pornit, dar și despre cei care s-au implicat deja. Tot acolo, cei care au nevoie de ”o faptă bună” pot încărca proiectele sau mesajele lor.

Raluca Michailov

”Pentru că un an de referință, cum este acesta pentru Forbes, te îndeamnă la reflecție asupra realizărilor și a succesului propriu, dar și asupra a ceea ce poți da înapoi, ne-am asumat și noi că nu putem trece mai departe fără o contribuție valoroasă la viitorul societății noastre. Fie că este vorba de oportunități, informație sau pur și simplu inspirație, ne dorim ca în acest an să oferim un impuls generației de tineri ambițioși sau aflați în căutarea unor repere sau a unor puncte de sprijin în dezvoltarea carierei lor”, spune Raluca Michailov, proprietar și general manager Forbes România.

Concret, prin campania 100 de fapte bune țintim dezvoltarea și implementarea unor proiecte educaționale, de mentorat, culturale, civice, de dezvoltare antreprenorială, protecția mediului etc. – acel gen de proiecte care să ofere mai multe șanse, mai multă deschidere, perspective variate și complexe, punți de legătură între comunități și rampe de lansare pentru noile generații.

Motivul pentru care proiectul a fost lansat în cadrul Galei Forbes Woman ține și de faptul că printre primii membri ai Clubului Faptelor Bune se numără câteva dintre cele mai admirate doamne din mediul de business autohton: Dana Demetrian, vicepreședinte BCR, Anca Harasim, director executive AmCham, Sonia Năstase, country manager Nespresso Romania, Mihaela Mitroi, partener PwC, Raluca Tintoiu, CEO NN Pensii, Iuliana Adronache, director financiar Electrica.

”Le mulțumesc doamnelor care au răspuns pozitiv la această inițiativă. Este un proiect foarte important pentru mine și echipa pe care o coordonez, deoarece cuprinde câteva dintre reperele pe care ne fundamentăm munca și traiul de zi cu zi, are ceva din filosofia pe care ne-am construit viața: aceea de a răspunde cu bine de câte ori se poate. Și se poate de fiecare dată!”, subliniază Raluca Michailov.