FacebookTwitterLinkedIn

Piese extraordinare, încrustate cu diamante și pietre prețioase, vor putea fi admirate și achiziționate de către iubitorii de bijuterii.

„Am încercat mereu să ne surprindem clienții cu bijuterii unicat, cu design modern și colecții personalizate, conform preferințelor femeilor din România. Aceste aspecte au fost întotdeauna un diferențiator puternic pentru brandul TEILOR. Colecția reprezintă un cadou pe care îl oferim clienților noștri, care doresc să se bucure de o bijuterie unicat, să își răsplătească eforturile printr-o piesă deosebită pe care nimeni altcineva nu o va deține, ci doar aprecia. Ne mândrim cu o colecție în care veți regăsi de la diamante setate într-o armonie spectaculoasă, la safire, rubine și smaralde atent alese de bijutieri și create special pentru clienții TEILOR”, povestește Anda Jurcă, International Sales Director, TEILOR.

Pe lângă caracteristici și design, frumusețea bijuteriilor se reflectă și în versatilitatea lor. Sunt piese unice, potrivite fiecărui segment de vârstă, ce pot fi purtate în cadre sofisticate, cât și adaptate ținutelor de zi cu zi.

Colecția a fost expusă, în premieră, la Gala Forbes Woman 2021, eveniment organizat de Forbes România, care a celebrat dedicarea celor mai puternice femei din diferite arii de activitate. După eveniment, colecția va fi prezentată în fiecare din cele 6  magazine TEILOR Exclusive din întreaga țară astfel:

  • 01 Aprilie – 11 Aprilie – Băneasa Shopping City, București, TEILOR Exclusive
  • 12 Aprilie – 18 Aprilie – Afi Palace Cotroceni, București, TEILOR Exclusive
  • 19 Aprilie- 25 Aprilie – Cluj, TEILOR Exclusive
  • 26 Aprilie – 03 Mai – Palas Mall, Iași, TEILOR Exclusive
  • 04 Mai – 11 Mai – Timișoara, TEILOR Exclusive
  • 12 Mai – Constanța, TEILOR Exclusive