Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Artă & Cultură |
|

20 de pictori români la Bruxelles

Photoland_Corbis_Image_fmt.jpg
Pictura românească va fi promovată la Bruxelles cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei. 

In 10-25 martie, Institutul Cultural Român din capitala Belgiei și Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană (RPUE) organizează o expoziţie care va marca Ziua Internațională a Francofoniei. Cu această ocazie, 20 de pictori contemporani vor expune la   Institutul Cultural Român din Bruxelles. Majoritatea lucrărilor expuse au fost realizate în cadrul rezidențelor artistice găzduite de asociaţia culturală Soleil de l'Est din Franța.

Lucrările prezentate apartin unor pictori cu orientări artistice diverse, de la expresionismul abstract structuralist la simbolismul și eclectismul postmodern şi abstracționismul gestual. Printre artiștii care vor expune se numără Corneliu Vasilescu, Cosmin Frunteș, Carmen și Nicolae Groza.

ICR Bruxelles organizează în martie o serie de evenimente culturale care pun în valoare contribuția românească la vitalitatea și diversitatea francofoniei în lume, se menţionează într-un comunicat al ICR.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii