Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

1,8 milioane de bucureșteni vizitează lunar Mega Mall

Dacă în primele patru zile de la deschidere, peste 400.000 de persoane au pășit pragul mall-ului inaugurat în luna mai, anul trecut, în prezent aproximativ 1,8 milioane de bucureșteni vizitează lunar Mega Mall.
 aboneaza-te
mega_mall_exterior.jpg

Situat în vecinătatea Arenei Naționale și în apropiere de Parcul IOR, Mega Mall a fost construit de NEPI în 15 luni, iar momentul de față, centrul comercial este închiriat în proporție de 99%.

SHOPPING CITY TIMIȘOARA, INAUGURAT INTEGRAL PE 31 MARTIE

„Ne declarăm extrem de mulțumiți de performanța Mega Mall, care ne confirmă în fiecare zi că întrunește toate atributele unui centru comercial de succes pentru orice capitală europeană. Mega Mall este unic printre proiectele de centre comerciale pentru că aici găzduim toate ancorele internaționale de fashion și beauty”, a declarat Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI.

NEPI A INAUGURAT SHOPPING CITY DEVA

Aceste rezultate au fost datorate unor serii de evenimente și campanii precum concerte caritabile, prezentări de modă, demonstrații de sporturi extreme, Black Friday, Noaptea Mega Reducerilor și concursurile organizate cu ocazia Dragobetelor.

FONDUL DE INVESTIȚII NEPI ARE UN NOU CEO

În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 75.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, ce găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii