Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

163.200 de doze de vaccin AstraZeneca vor ajunge joi în România

O nouă tranşă de vaccin AstraZeneca - 163.200 de doze - va ajunge joi la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino", informează Agerpres.
AstraZeneca Oxford vaccin

„Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră. Dozele vor fi depozitate la Centrul naţional de stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional. Centrul naţional de stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului ‘Cantacuzino’ este complet autorizat şi avizat de către Autoritatea Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România, autoritatea naţională care are competenţă în domeniul medicamentului de uz uman”, a precizat Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, conform Agerpres.

Vaccinul AstraZeneca este al treilea vaccin împotriva COVID-19 disponibil pentru derularea campaniilor de vaccinare în statele membre ale Uniunii Europene.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii