Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Compania Ferrero donează 10 milioane de euro pentru combaterea coronavirusului

Într-un moment în care Italia se confruntă cu o situație dramatică din cauza cele mai mari rate de îmbolnăviri cu coronavirus din ce în ce mai multe companii sar în ajutorul spitalelor și companiilor care fabrică produse sanitare.
 aboneaza-te
5e0a11e4855cc246246f7706

Compania Ferrero s-a alăturat celorlalte companii care oferă ajutor spitalelor și medicilor în lupta împotriva coronavirusului. Proprietarii companiei italiene Ferrero au decis să doneze 10 milioane de euro către comisariatul național pentru urgență, condusă de Domenico Arcuri.

Președintele executiv Giovanni Ferrero și mama sa Maria Franca, președintele Fundației Ferrero, fac această donația la scurt timp după ce compania anunțat  o serie de inițiative locale pentru a ajuta la combaterea epidemiei prin achiziționarea de materiale și măști și cu contribuții specifice. În regiunea piemonteză, compania Ferrero Piedmont, acesta este angajat în prima linie în operațiunea care va conduce la deschiderea unui spital Covid în câteva zile în noul spital Verduno, mega structură tocmai finalizată la jumătatea distanței dintre Alba și Bra.

Este doar una dintre cele mai recente inițiative pe care persoanele și companiile le pun în aplicare pentru a rezolva această urgență sanitară fără precedent. În Italia fiecare companie, persoană publică și echipă sportivă încearcă să se implice cât mai activ și să strângă fonduri pentru spitale, medici sau persoanele aflate în nevoie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii