FacebookTwitterLinkedIn

Competiția reunește anul acesta 156 de lucrări, 29 de participanți cu lucrări pentru 67 de branduri, iar expoziția Digital Artists vine ca noutate a ediției Internetics 2016. Expoziția va fi integrată în Internetics Digital Week, un eveniment amplu dedicat industriilor creative digitale care se va desfășura în perioada 14-23 noiembrie la Palatul Știrbei. Internetics Digital Week va găzdui o expoziție și o serie de conferințe și alte serii de evenimente conexe care au ca scop să aducă mai aproape industriile conexe de publicitate, tehnologie, IT & gaming.

Președintele juriului de anul acesta este Ajay Naqvi, Marketing Airbnb India, care, înainte de a se ocupa de lansarea primelor campanii globale de branding pentru Airbnb în India, a condus departamentul de Marketing al Coca-Cola India South.

Membrii juriului Internetics vor urmări o serie de criterii, precum: conceptul şi strategia, integrarea în strategia de comunicare a brandului, eficienţa, design-ul, interactivitatea sau conţinutul.

Spre deosebire de anul trecut, în cadrul acestei ediții, pentru încurajarea pieței de publicitate și marketing online, organizatorii au decis să acorde un număr mai mare de trofee, astfel că pentru fiecare categorie din competiție se vor acorda trofee de Aur și Argint. În consecință, se schimbă și sistemul de acordare a punctelor pentru obținerea titlului de Agenția Anului. Potrivit unui comunicat de presă, organizatorii și juriul vor acorda și doua premii speciale: Best Use of Technology și Most Creative Client of the Year.