Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

15 iunie: Al treilea val de relaxare

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că de la 15 iunie românii se vor putea bucura de aprobarea unui nou pachet de relaxare a restricțiilor.
 aboneaza-te
relaxarea restrictiilor

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că de la 15 iunie românii se vor putea bucura de aprobarea unui nou pachet de relaxare a restricțiilor. Cu toate acestea, el îndeamnă populația să fie vigilentă.

Ministrul Economiei și alți miniștri au anunțat deja alte posibile măsuri care vor putea fi adoptate începând cu 15 iunie, informează Digi 24. Pe de altă parte, Raed Arafat spune că este prea devreme să știm exact ce măsuri vor fi luate de vreme ce totul depinde de numărul de cazuri de coronavirus care ar putea crește până pe 15 iunie.

Noi măsuri vor fi aplicate doar „dacă situația rămâne sub control!”, a declarat oficialul. După ce se vor observa efectele relaxării de la 1 iunie, specialiștii vor știi la ce să se aștepte dacă se va impune un nou pachet de relaxare a restricțiilor.

Raed Arafat a declarat că este posibil ca unele activități din mall-uri să se reia, dar nu se știe cu exactitate care vor fi schimbările introduse. Abia de săptămâna viitoare oficialii medicali vor putea stabili care sunt efectele relaxării de la 1 iunie.

În schimb, Raed Arafat a vorbit despre schimbările la care românii nu ar trebui să se aștepte prea curând. Pe lista sa au fost incluse adunările în număr mare în spații deschise sau în spații închise precum în săli de cinema, teatre și săli de spectacole.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii