FacebookTwitterLinkedIn

Forbes România își propune să promoveze adevărații eroi și modelele veritabile, pe cei care contribuie la progresul societății, la instituirea și consolidarea valorilor în sistemele existente.

Speakerii ediției 2018 ai Forbes Heroes vor fi:

– Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, cofondatoare Asociația Dăruiește Viață

– Dorin Bica, neurochirurg Clinica Provita

– MariusManole, actor la Teatrul Național „I.L. Caragiale”

– Andrei Avădănei, fondator DefCamp

– Inginerul dr. Adrian Stoica, Senior Research Scientist Supervisor, Robotic Systems Estimation, Decision and Control Group NASA Jet Propulsion Laboratory

– Ioan Istrate, XPRIZE Visioneer, Antreprenor, Consultant

– TiberiuSoare, dirijor Opera Națională Română și Symphactory Orchestra

– Mya Țărmure, cofondator Small Acadamy

– Sorin Țărmure, cofondator Small Acadamy

– Cornel Amariei, Continental Automotive, Lumen

– Mihai Ivașcu, CEO & Founder Modex Tech

– Alexandra Furnea, Magic Maker Magic Camp

– Mircea Matei, Cofondator UniVRse

Eroii celei de-a cincea ediții Forbes Heroes sunt oameni care au reușit să obțină succesul în diferite domenii precum arta, cercetarea științifică, tehnologie și medicină, aplicând cele patru principii care marchează traseul reușitei: „Be brave & challenge everything”, „Practice & get better”, „Design, create & innovate”, „Step up & take the lead”.

Mulțumim partenerilor celei de-a cincea ediții Forbes Heroes:  BMW România, Tinmar și KFC România.

Evenimentul va fi organizat cu susținerea: Arcub Gabroveni, Jubil Catering, Teto, Printfox, Profructta, Chilli Ideas, Hama, Univrse și Brigada de voluntari.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, al revistei trimestriale de lux și atitudine Up by Forbes România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe www.forbes.ro și pe pagina de Facebook a Forbes România https://www.facebook.com/forbesromania/ .