Cautare
, Contributor

Modă |
|

14 designeri români de produs vor expune la târgul de bijuterie contemporană Autor din 20-21 aprilie

Masa_Leaf_designeri_Anca_Trestian_Alina_Turdean_.jpg
14 designeri români de produs vor participa la cea de-a noua ediție a Târgului Autor de la Sala Dalles (20-21 aprilie 2013).

Pentru a doua ediție consecutivă, Târgul Autor dedică o secțiune specială tinerilor designeri români de produs, prin obiecte destinate decorațiunilor și amenajărilor interioare – obiecte de iluminat, corpuri de mobilier, instalații cu plante suspendate, veselă, ceasuri de perete – dar și prin obiecte de funcționalitate diversă, precum portofele sau căști audio din lemn.

Sâmbătă 20 aprilie și duminică 21 aprilie, între orele 11:00 și 20:00, vizitatorii Târgului Autor pot admira (și cumpăra) la primul etaj al Sălii Dalles din București peste 50 dintre obiectele propuse de către designerii români de produs.

Designerii si studiourile de design participante în acest an la AUTOR – Targ de Bijuterie Contemporana sunt: Agnes Keszeg, The Awesome Project, Constantin Alupoaiei, Anca Fetcu, TheCraft Lab, Alexe Popescu, Dragos Dogaru, Ramona Bejan, Silva Artis, Alina Turdean, Ioana Ciurea, arhiDOT design, Irina Alexandru și 11am architects.

„Dorința noastră este să formăm punți intre cele două direcții de design – bijuterie si produs – pentru a gasi numitori comuni. Ca exercițiu de imaginație, ne putem gândi că bijuteriile pot fi expuse cu succes pe display-uri gândite de designerii de produs. Un joint venture necesar la care ne dorim să contribuim activ”, declară Dan Pierșinaru, fondatorul platformei AUTOR – Bijuterie Contemporană.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii