Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Sănătate |
|

12 mil euro din suplimente alimentare

O companie care a făcut  anul acesta 12 milioane de euro din suplimente alimentare derulează un program de investiţii de 1,7 milioane de euro.
Magazin Secom

Secom, companie specializată în importul, comercializarea şi promovarea de suplimente alimentare naturale şi produse fito-dermatocosmetice, estimează până la finalul anului afaceri de 12 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul 2013. Anul trecut, valoarea cifrei de afaceri a fost de 9,3 milioane de euro.

În portofoliul său, cu peste 200 de produse din zona tratamentelor complementare pentru toate afecţiunile, intră, printre altele, vitamine şi minerale, extracte standardizate din plante, fructe şi legume, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale şi produse fito-dermatocosmetice. În 2014, compania a adăugat în portofoliu 35 de produse naturale din gama de  fito-dermatocosmetice Life-flo, pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea tenului, a pielii, a părului şi a unghiilor.

În primele 10 luni ale anului, Secom a derulat un program de investiţii în valoare de 1,7 milioane de euro, sumă pentru extinderea reţelei de retail, dezvoltarea portofoliului,  programe speciale pentru angajaţi şi promovare.

Astfel, de la începutul anului, compania a deschis patru noi magazine de prezentare şi vânzare, în Bucureşti, Iaşi şi Ploieşti, în urma unei investiţii totale de 160.000 de euro. Reţeaua de retail Secom a ajuns la 6 unităţi care oferă acces la întreg portofoliul de produse, suplimente alimentare şi produse fito-dermatocosmetice, şi servicii de consultanţă naturopată.  Produsele sunt distribuite în reţeaua proprie şi în peste 6.000 de farmacii şi magazine cu profil naturist. Şi numărul angajaţilor a crescut  cu 40%, ajungând la 107 angajaţi, în octombrie 2014.

Secom este un business deţinut de antreprenorii români Andrei şi  Costea, care au preluat afacerea  acum zece ani de la mama lui Andrei, doamna doctor Ana Costea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii