FacebookTwitterLinkedIn

Proprietatea, cunoscută sub denumirea Vila Costanera, este scoasă la vânzare cu prețul de 27 de milioane de dolari. Marc Anthony a cumpărat-o, în 2018, de la moștenitoarea imperiului Bacardi, Hilda Maria Bacardi, cu 19 milioane de dolari.

Clădirea principală este compusă din trei corpuri, cu o suprafață totală locuibilă de aproape 1600 metri pătrați: două sunt unite printr-un coridor cu uși franțuzești, în timp ce al treilea este separat de celelalte de o parcare pietruită. Reședința are 12 dormitoare și 14 băi și a fost finalizată în 2016. Proprietatea are deschidere la apă de 15 metri și un doc privat.

Livingul uriaș este decorat în nuanțe de crem, bej și lemn natural și este separat prin uși franțuzești de grădina de 5.200 metri pătrați amenajată în stil tropical. Pe același nivel mai există un lounge decorat în aceeași combinație de culori, o bucătărie cu două insule, cu pereții lambrisați în lemn de mahon și ferestre cu arcade – cele câteva zeci de arcade sunt, de altfel, laitmotivul reședinței.

Apartamentul de la etaj – la care accesul se poate face și cu un lift – este alcătuit dintr-o cameră de zi cu șemineu, un dormitor cu balcon și o baie enormă cu candelabru și cadă pentru două persoane.
În subsol este amenajată o pivniță pentru vinuri, iar deasupra garajului se află spațiile de locuit pentru personalul care deservește vila. Desigur, o proprietate de asemenea dimensiuni nu putea să nu aibă piscină infinită și spa, în timp ce într-un spațiu umbrit de palmieri se află o bucătărie exterioară.

Deținătorul a două premii Grammy și a șase Latin Grammy, Marc Anthony mai are o vilă spectaculoasă în Republica Dominicană. Achiziționarea Villa Costanera a venit după ce cântărețul a vândut cu un milion de dolari în pierdere o proprietate din Los Angeles. O altă proprietate de care încearcă să scape de câțiva ani este situată în Long Island: artistul a împărțit această casă cu toate cele trei foste soții, Miss Universe, Dayanara Torres, Jennifer Lopez și modelul Shannon de Lima.

Foto Realtor.com