Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Educaţie |
|

100 de angajatori participă la un târg unde vor fi scoase la concurs 4.000 de joburi

Mai mult de jumătate dintre joburile de la târgul Angajatori de TOP Bucureşti  se adresează candidaţilor middle-level si seniorilor.
joburi.jpg

Târgul Angajatori de Top are loc la Bucureşti între 27-28 martie. 41% dintre joburile propuse sunt pentru candidaţii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienţă, iar 20% dintre poziţii, care presupun coordonarea unui departament sau a unei echipe, se potrivesc candidaţilor seniori, cu peste 5 ani experienţă.  Pentru un angajat entry-level salariile încep de la 300 de euro, iar pentru candidaţii seniori pot ajunge la 1.000-1.500 de euro şi peste 1500.

Pe lângă salariu, angajatorii vor oferi şi alte categorii de beneficii angajaţilor, de tipul  tichete de masă, asigurări medicale private, program de lucru flexibil, suport financiar pentru training-uri, decontarea abonamentului, abonament la sala de sport sau prime de Crăciun.

Printre companiile care participă în această primăvară la Angajatori de TOP Bucureşti pentru prima dată se numără  KFC, Brico-Depot Romania, PayU, UPA Solutions, Societe Generale, Blue Point, Zepter International Romania, Global Market Solutions.

Potrivit unui studiu al portalului hipo.ro, „Piaţa forţei de muncă în 2015” (aplicat pe un esantion de 261 de companii),  74% dintre angajatori estimează o crestere a numărului de angajaţi din companie în 2015 raportat la 2014.  Cât despre atuuri, 40% dintre companii consideră experienţa anterioară, programele de internship şi stagiile de practică drept cele mai valoroase puncte din CV-urile juniorilor. Ca„soft skills”, cele mai apreciate de către angajatori sunt orientarea către rezultate, abilităţile de comunicare, flexibilitatea şi adaptabilitatea, proactivitatea şi capacitatea de a lucra bine în echipă.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solution, companie de consultanţă în resurse umane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii