Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

10 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți viața de zi cu zi

9) Atinge pe cineva, preia energie pozitivă:
Redactorii businessinsider.com au întocmit o listă în care au inclus 10 moduri incredibil de ușoare pentru a-ți îmbunătăți viața. Care sunt? Vi le prezentam, pe scurt!

1) Ieși în natură:

Probabil că subestimezi serios cât de important este acest lucru. Mersul în natură reduce stresul, te face mai creativ, îmbunătățește memoria și poate face chiar o persoană mai bună din tine.

2) Fă exerciții:

Știm cu toții cât de important este acest lucru, dar puțini oameni fac exerciții în mod constant. Altele decât beneficiile pentru sănătate sunt numeroase pentru a le menționa. Exercițiile te fac mai inteligent, mai fericit, îmbunătățește somnul, crește libidoul și te face să te simți mai bine în corpul tau. Un studiu realizat la Harvard, care a urmărit un grup de oameni de peste 70 de ani, a identificat că  acesta este unul din secretele la o viață bună.

3) Petrece timp cu prietenii și familia:

Singuratatea poate duce la atac de cord, accident vascular cerebral și diabet. Cei mai longevivi oameni au trăit punând un accent puternic pe implicarea socială și relațiile bune. Acestea sunt mult mai importante pentru o viață lungă, chiar și decât exercițiu fizic. Prietenii sunt cheia pentru a-ți îmbunătăți viața.

Vezi în GALERIA FOTO care sunt celelalte 7 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți viața

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii