FacebookTwitterLinkedIn

”Something Ventured” face portretul unor antreprenori de succes din anii 60’ – 80’ care au riscat tot crezând în potențialul unor afaceri în care nimeni nu credea.
”Jiro Dreams of Sushi” surprinde evoluția și perseverența omului de afaceri japonez, Jiro Ono, care conduce cel mai cunoscut restaurant din Tokyo unde un meniu sushi pornește de la 30,000 yeni (250 eur).
”Print the legend” spune povestea unor companii tinere și inovative, precum MakerBot și Formlabs care încearcă să schimbe lumea prin intermediul imprimantelor 3D.
”Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates” este unul dintre documentarele marcante ale anului trecut care explorează lumea fondatorului Microsoft în încercarea acestuia de a găsi soluții unice la problemele lumii actuale.
”The Creative Brain” face o incursiune în lumea creativității, a creierului uman și a poveștilor mai multor specialiști și antreprenori creativi.
“The Director: An Evolution in Three Acts” este filmat pe parcursul a 18 ani special pentru a pătrunde în viața publică și privată a designerului și directorului de creație al casei de modă Gucci, Frida Giannini.
”I Am Bolt” spune povestea unuia dintre cei mai mari și admirați atleți ai lumii, Usain Bolt.
”American Factory” – este un documentar despre impactul globalizării și al automatizării asupra pieței forței de muncă.
”Capital C” explorează crowdfunding-ul – strângerea de fonduri din comunitate și finanțarea unei afaceri în care membrii comunității devin acționari.
”She did that” urmărește traiectoria a patru femei de culoare din mediul de business, cu obstacolele pe care acestea le întâmpină într-o societate în care discriminarea și rasismul încă există.