Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Fundaţia Calea Victoriei celebrează 10 ani de existență, într-un eveniment de gală

Fundația Calea Victoriei sărbătorește 10 ani de inspirație prin artă și științe umaniste, moment care va fi celebrat printr-o gală elegantă, în data de 14 noiembrie, de la ora 19:00, la CERCUL MILITAR NAŢIONAL.
Aniversare_RGB_web-707x500

Cu ocazia acestui eveniment, publicul va participa la o întâlnire cu cinci personalităţi culturale, prieteni şi lectori ai fundaţiei, care vor împărtăşi felul în care au reuşit să îşi transforme pasiunea într-o carieră împlinită.

Invitaţii serii vor împărtăși cu publicul bucuria, inteligenţa, talentul şi entuziasmul lor pentru arte şi cultură:

  • Georgeta FILITTI, istoric
  • Dorina LAZĂR, actriţă
  • Mihaela ANGHELESCU-IRIMIA, filolog
  • Vintilă MIHĂILESCU, antropolog
  • Tiberiu SOARE, dirijor

 

Gazda serii, Sandra Ecobescu, preşedintele Fundaţiei Calea Victoriei, va lansa câteva întrebări – ca punct de pornire – la care invitaţii vor răspunde cu farmecul lor special, adaugând şi alte poveşti savuroase: Poate fi o carieră în domeniul artelor şi al ştiinţelor umaniste o idee bună pentru un tânăr pasionat de frumos? Care sunt modelele care i-au inspirat pe invitaţii noştri, mentorii care le-au insuflat curaj, determinare şi frumoasa nebunie de a împărtăşi cu cei din jur subiectele preferate? Ce aduc artele şi ştiinţele umaniste în lumea noastră? Cum ar arăta o lume fără pictură, muzică, teatru, istorie, literatură sau antropologie?

Citește și Aristocrația unei doamne moderne

Evenimentul va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 19:00, la Cercul Militar Național, în Sala de Marmură a Palatului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii