FacebookTwitterLinkedIn

Peste 2.500 de angajați din 13 companii au împrumutat peste 10.000 de cărți și articole în primele 6 luni de la lansarea Bookster, o bibliotecă ce  oferă acces nelimitat la o selecţie de cărți și articole din lume prin intermediul unui abonament corporate. Serviciul inedit în România presupune alegerea titlului dorit de pe un site, care este apoi livrat la sediul companiei săptămânal. 

Fondatorul Bogdan Georgescu realizează împreună cu echipa o selecţie calitativă de cărți (autori laureați cu Nobel, Pulitzer sau din “Top Thinkers50”) şi articole sau studii de caz (din curicula programelor de MBA de la universitățile de top), din care angajaţii pot alege. Astfel, cea mai împrumutată carte din bibliotecă este “Cum iți vei măsura viața” de Clayton Christensen, unul dintre cei mai apreciați profesori de la Harvard, clasat pe primul loc în topul “Thinkers50”. “Open”, biografia lui Andre Agassi, sau “Behind the Beautiful Forevers”, cartea anului în America în 2012, sunt, de asemenea, printre cărțile preferate.  „Alături de cărțile de dezvoltare personală și profesională, ne-a surprins în mod plăcut interesul pentru domenii care țin de viața de după birou, cum ar fi gătitul sau creșterea copiilor”, spune Iulia Ghiță, un fost avocat care este Manager de Conținut la Bookster și se ocupă de selecția titlurilor pentru bibliotecă.

13 companii din domenii precum telecom, bănci sau servicii medicale au oferit acest beneficiu angajaţilor. Serviciul Bookster are un preț care variază între 3 și 5 Euro per abonat, pe lună şi poate fi testat şi ca proiect-pilot. Serviciul de recomandare personalizată și livrare la birou este oferit exclusiv companiilor. 

Biblioteca include peste 5.000 de cărți, articole, studii de caz și materiale video din domenii diferite, de la dezvoltare personală și profesională, la hobbyuri și beletristică.

Vezi aici mai multe despre un nou mod de a avea acces la cărți