Cautare
, Contributor

Travel |
|

1.100 de germani ajung în România la bordul navei Artania

Artania_(640x480).jpg
MV Artania, prima navă de croazieră de mare capacitate care acostează în acest an în România soseşte în portul Constanţa joi dimineață, având la bord aproximativ 1.100 pasageri germani.

Nava vine din portul Istanbul, Turcia iar după ce va pleca din Constanţa va acosta în Odesa, Ucraina.

În Constanţa pasagerii se vor împărţi in grupuri şi vor alege una dintre excursiile puse la dispoziție de KarpatenTurism. Astfel, un grup va merge la București, pentru a vizita Patriarhia, Palatul Parlamentului și Muzeul Satului, un altul la Histria, în timp ce alți turiști vor vizita Delta Dunării. Un al patrulea grup va rămâne în Constanța, unde va vizita obiective turistice locale.

Cum arată și ce îți oferă un apartament de hotel care costă 35.000 de euro pe noapte?

Compania Phoenix Reisen, care operează nava Artania, este unul dintre cei mai mari tur operatori germani, cu o tradiţie de peste 25 ani în organizarea croazierelor maritime.

În acest an sunt aşteptate în portul Constanţa 66 de nave de pasageri, dintre care 53 maritime şi 13 fluviale. Ele vor cumula un număr de 40.000 de pasageri străini.

Karpaten Turism operează serviciile turistice pe teritoriul României pentru aproximativ jumatate din cele 68 de nave. Grupul Karpaten este cel mai mare operator român de incoming şi asigură servicii turistice pe teritoriul României pentru peste 200.000 de turişti străini.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii