Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

1.000 de copii proveniți din medii dezavantajate au descoperit 15 sporturi de performanță

Aproximativ 500 de voluntari din rândul angajaților Genpact au ajutat 1.000 de copii care provin din medii dezavantajate să descopere 15 sporturi de performanță.

Genpact și United Way Romania au organizat în incinta Clublui Sportiv Dinamo un eveniment sportiv dedicat copiilor proveniți din medii dezavantajate. Cu această ocazie, organizatorii au promovat și un stil de viață sănătos.

GENPACT LANSEAZĂ O PLATFORMĂ PENTRU TINERI

La eveniment au fost prezente și personalități sportive precum Gabriela Szabo (Ministru Tineretului și Sportului), Andreea Răducan (campioană olimpică la gimnastică), Laura Badea (campioană olimpică la scrimă), George Cosac (vicepreședintele Clubului Sportiv Dinamo București și Preledintele Federației Române de Tenis), Nicoleta Dumitru (multiplă medaliată la campionatele mondiale și europene la disc), Alina Dumitru (campioană olimpică la judo) și Cosmin Cernat.

„Prin asemenea acțiuni dorim să promovăm sănătatea, educația și respectul. Îi felicit pe profesorii care se ocupă de voi, dar și pe voluntarii care ne ajută la această acțiune”, a declarat George Cosac în cadrul evenimentului.

„În fiecare an, avem mai mult de 900 de voluntari în România, care participă la peste 40 de evenimente, adunând aproximativ 3.300 de ore de voluntariat. Am ales să lucrăm pe acest proiect atât de important pentru noi alături de United Way Romania datorită parteneriatului de succes pe care âl avem de opt ani încoace. De altfel, purtăm cu mândrie titlul de „Gold Partner” oferit de United Way. În cei opt ani de partneriat am reușit să aducem o contribuție și să creăm un impact pozitiv în viețile a peste 3.500 de oameni și donând 334.000 de euro”, au declarat Daniel Bratu, Vice President Operations Support Genpact Europe și Călin Avram, Vice President & CFO Genpact Europe.

Copiii au putut alege din 15 sporturi de performanță, printre care tenis, alergare, judo, înot, gimnastică și scrimă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii